petek, 24. avgust 2018

Moja odprtost in srčnost sta na pot mojega življenja postavila čudovite ljudi

Olja blogerji moji :) z malo pavze se vam spet oglašam. V času, ko me ni bilo mogoče brati sem imela veliko opravkov prevsem pa sem morala nekaj svari predelati s sabo. Kako ste pa vi?

Starša sta mi vedno govorila: Lana do drugih bodi taka kot želiš, da so oni do tebe in če sem kaj vzela resno je to zagotovo to. Staršema sem res hvalažna za vzgojo, ki sta mi jo dala tudi zaradi vzgoje sem danes sem. vedno bom mnenja, da nas vzoja oblikuje v ljudi kakeršni smo kot odrastemo. Tako da tu imam res srečo. Vzgojena sem bila v duhu poštenja in srčnostosti.

Vem, da je moj kakakter nekaj posebnega in da vsem pač ne morem in ne želim biti všeč. Namreč tudi sama imam neko vizijo kakšen naj bi bil človek ki bo v moji družbi. Res je veliko govorim a nikoli nisem in nimam namena nikogar žaliti. Res je, da je teža mojega karakrja mnoge zmotila in so se zato umaknili a pravi prijatelji so ostali in to je nenazadnje vse kar šteje. Sem zvedava vedoželjna in uporniška

Zaradi svoje odprtosti se gibljem res v šiokem krogu ljudi. Za prav vse sem izjemno hvaležna in za prav vsakega vem, da je tu z določim razlogom. Zaradi svoje veseljaške duše in nemirnega duha se le steška zadržim doma življenje na pot postavilo tudi določene znane ljudi. Najbolj sem vesela prijateljevanja z Poskočnimi  muzikanti in tega, da sem se imela čast objeti iz  Mariem Rothom. hvala vam dragi moji glasbeni prijatelji, ki  si na vsakem vašem nastopu vzamete nekaj trenutkov le zame, me prijazno ogovorite in poklonite objem.  Ne ne hvalim se, samo želim povedati, da je vredno biti dober in komukativen, saj ti to da se predstavljaš za nekaj kar nisi definitivno ne bo prineslo nič doberga.

Seveda na tem mestu ne smem pozabit reči hvala družini, ožjim prijateljem in vsem, ki v meni prepoznate pozitivo, predanost in srčnost, tistim ki me ne marate pa sporočam, da se ne bom spemenila in da vam želim res vso srečo v življenju.




Ni komentarjev:

Objavite komentar

Lanin prijatelj/ica sem rad/a ker?

olja blogerji moji :) kako ste? Za današnji post se nekaj prijateljev vprašala zakaj so radi moji prijatelji in katero mojo lasnost najbolj ...