torek, 26. september 2017

Kdo je lana skozi oči drugih? No pa poglejmo

Olja blogerji moji ;) moj blog je v teh že presegel 5000 branj. V ta namen sem odločila za vas pripraviti nekaj posebnega, odločila sem tokrat posta ne bom pisala jaz ampak vi dragi moji, vi, ki me tako pridno berete in mi s tem kažete, da sem precej dobra v teh kar delam ob enem pa ob tem uživam. Prosila sem določene ljudi naj napišejo nekaj o meni karkoli jim pride na misel kaj so povedali? No pa poglejmo.



No pač sploh ne vem kje naj začnem enostavno ti si prečudovita oseba z eno posebno energijo in znaš cloveka nasmejat in spravit v dobro voljo res da se ti ful zaupat in vedno bos probala pomagat,če boš le znala in ja biti tvoj prijatel je nekaj enkratnega in posebnega in sem res vesela, da sem te spoznala lupcka :* <3 ( Janja B.)




Veš, da imam  o tebi same pozitivne besede( Urška P)



Vredi oseba nasmejana, Živahna, včasih smotana ( Tamara K.)




V glavnem Lana si zelo prijazna in odkrita oseba z velikim smislom za pisanje in občutkom za ljudi. Si nasmejana in polna lepih misli in spodbudnih besed, ki jih z veseljem deliš tudi z drugimi. Pa še to delaj tisto kar te veseli in ker vem da je ena tvoja strast tudi pisanje ti želim veliko zanimivih ustvarjalnih zamisli, misli pri pisanju bloga in na splošno  :)(Avtorica ne želi biti imenovana)


Punca z veliko optimizma, pozitivne energije, prijazna, oseba, ki je vredna občudovanja. Zna ceniti in spoštovati malenkosti in biti hvaležna za majhne stvari. Zaradi svoje skromnosti, jo človek preprosto vzljubi. Strinjam se s trditvijo, ki jo je zapisal Sokrat - “Kdor ni zadovoljen s tem, kar ima, ne bi bil zadovoljen s tistim, kar bi imel.” ( Ga Luetič,profesorica)




Če mene vprašate kdo je lana bom rekla tako. Je punca,katera se skozi življenje vozi ampak to je ne ubija je vztrajna, trmasta,zgovorna,nasmejana,na svet gleda z pozitivo in nasmeskom.Ženska ,ki je obsedena z nogometom ,glasbo,kavo,žuri in še marsičem. Je avanturistkan in  žurerka, da se ji reče.Če bi videli kako ona žura bi mi vrjeli vriska  in poje.  Ko sma bili na enam koncertu skupaj sem morala  pogledati ,če je še na vozičku ali je že na odru.Najbolj srečna je, ko je s konji in v druzbi muzikantov,ko jih vidi so njene učke kot majhne zvezdice.Obožuje čokolado in pogovore s prijatelji, najbolj pa  jo osreči, ko komu pomaga in mu polepša dan.  To je ona skozi moje oči, vesela sem, da jo poznam, kajti z njo ni nikoli dolgčas.Spoznajte jo se sami in mi povejte kako se vam zdi. (Tanja Č.)




Lušna, nasmejana, z eno besedo, najboljša frendica na svetu( polona J.)




Skozi najino prijateljstvo sva šli čez kar nekaj ovir, ki sma jih uspešno premagale in se tako še bolj povezale, spoznale ter stkali najino trdno prijateljstvo. Tukaj sva ena za drugo - vedno. Poznati tebe in biti tvoja prijateljica je nekaj najlepšega v mojem življenju. Si kljub vsem oviram, čez katere si šla v življnju skozi pozitivna, nasmejana, dobrovoljna duša. ( Katja M.)




Lana je oseba, ki obožuje glasbo, nogomet in konje. Zelo rada posluša narodno zabavno glasbo. Njen najljubši ansambel pa so poskočni muzikanti, jih zelo spoštuje in ceni njihovo delo. Je topla in nasmejana oseba, vedno pripravljena prisluhniti in pomagati. Odkar sva se spoznali se je moje življenje spremenilo, čeprav se zdaj žal več ne vidiva vsak dan se pa vsak dan slišiva in pogovoriva. Odkar jo poznam bo vedno spravljena na posebnem mestu v mojem srcu. Je super oseba in prava prijateljica(Mojca M.)




Lana, čeprav še tako mlada, pa vendar z življenskimi izkušnjami, ki jih ne premore marsikdo, ki šteje kakšno desetletje ali dva več.Težko je izbrati zgolj eno besedo, ki jo opiše, a če se moram odločiti izberem NAVDIH. Ker ti branje njenega bloga da misliti, ker nasmeje, ker pogovor z njo nikoli ni vsakdanji in ker ima nekaj kar pri večini tako pogrešam. Neskončno količino nalezljivega pozitivizma! Srečno na vseh poteh, naša Lana <3 (Tjaša U.)

Tako to sem jaz skozi oči ljudi, s katerimi sem povezana na različne načine in so kot pravijo sami imeli srečo, da so me spoznali. Povem vam , da ,ko mi kdo pove, da sem s prihodom v njegovo življenje marsikaj spremenila zaigra srce, dobim potditev, da delam prav in dobro. Verjamem namreč v to, da se dobra dela in početje nekoč vrnejo. Kaj boste rekli na zgoraj napisane vrstice drugih o meni? Se me splača spoznati? Če bi radi vstopili v kontakt z mano sem vam na voljo, saj vedno rada spoznavam nove ljudi. 

Vsem skupaj še se enkrat zahvaljujem, da berete moj blog in mi s tem pokažete, da ste na tekočem z mojim razmišljem in mi daste vedeti, da kar napišem verjetno ni tako slabo. Obljubim vam, da bom blog pisala še naprej in se trudilaza vas odkrivati teme o katerih se danes skoraj da ne govori vešč, o tistih rečeh, ki se jih ne da kupiti z denarjem. Rada vas imam <3 







Lanin prijatelj/ica sem rad/a ker?

olja blogerji moji :) kako ste? Za današnji post se nekaj prijateljev vprašala zakaj so radi moji prijatelji in katero mojo lasnost najbolj ...